PARTNERZY
PORTALU

partner portalu propertynews.pl partner portalu propertynews.pl partner portalu propertynews.pl
partner portalu propertynews.pl partner portalu propertynews.pl
partner portalu propertynews.pl partner portalu propertynews.pl partner portalu propertynews.pl

REKLAMA

Salonik ze strefą bistro. Udany mariaż?

  • Autor: Propertynews.pl
  • 15 mar 2016 10:28

Salonik ze strefą bistro. Udany mariaż? Top Presso, Kolporter

Top Presso to specjalna strefa gastronomiczna, którą Kolporter wprowadza w wybranych salonikach prasowych. Firma zapowiada otwarcia kolejnych salonów ze strefą bistro.

REKLAMA

Nowy koncept został opracowany i wdrożony we współpracy z ekspertami od visual merchandisingu z firmy Branch Brothers (Upright Group). Pierwszy punkt w nowej formule działa już od października 2015 r. w Jeleniej Górze. 

Część gastronomiczna została zaprojektowana tak, aby można było wygodnie przejrzeć gazetę i wypić dobrej jakości kawę. Saloniki Kolportera ze strefą Top Presso oferują również wybór przekąsek, zarówno na ciepło jak i na zimno.

W ofercie gastronomicznej Top Presso znajdują się m.in. gorące i zimne przekąski, sałatki i popularne wypieki: muffiny, donuty, czy kruche ciastka czekoladowe.

– Wszystkie produkty, z których przygotowane są posiłki, pochodzą od zaufanych dostawców. Postawiliśmy na wysoką jakość wszystkich produktów spożywczych, zależy nam aby wszystkie dania i przekąski, które oferujemy były bardzo smaczne. Chcemy, aby nasi klienci z przyjemnością i z przekonaniem do nas wracali – podkreśla Robert Szczepaniak, dyrektor marketingu Kolportera.

W ostatnim miesiącu otwarto trzy nowe saloniki Top Presso w Warszawie, na stacjach metra: Dworzec Wileński, Rondo ONZ, Świętokrzyska.

Więcej o koncepcie strefy bistro na PropertyDesign.pl.

 


REKLAMA

Newsletter


Najważniejsze informacje portalu propertynews.pl prosto na Twój e-mail

Propertynews.pl: dołącz do nas na Google+

RSS - wiadomości na czytnikach i w aplikacjach mobilnych

REKLAMA