Nutri Mind otwiera kantyny w biurowcach klasy A. Dlaczego?

Renata Waśniewska, dyrektor zarządzający grupy Nutri Mind: Działamy na rynku gastronomicznym już dziewięć lat, mamy 26 restauracji. Zaczynaliśmy od własnych marek kantyn biurowych: Jadłomania i Meet&Eat. Założyciele grupy wcześniej pracowali w korporacjach i dostrzegli na rynku niszę – brak w biurowcach kantyn ze zdrową, bogatą i różnorodną ofertą. Postanowiliśmy wypełnić tę lukę i do dzisiaj jest to nasza wiodąca ścieżka biznesowa. Działamy w Warszawie i we Wrocławiu w biurowcach klasy A. Atutem takich budynków jest nie tylko wielkość i lokalizacja, ale także świetne warunki techniczne, w tym efektywna wentylacja niezbędna do zapewnienia komfortu gościom.

Dalej w wywiadzie:

• Nutri Mind ma kilka marek w swoim portfolio. Który segment rynku gastronomicznego jest dla grupy najważniejszy?

• Czym się różnią między sobą Jadłomania i Meet&Eat?

• Kantyna biurowa właściwie pracuje jedynie w tygodniu. A co z weekendami?

• Nutri Mind prowadzi też Atmosfery, restauracje hotelowe. Jakie są plany ich rozwoju?

• Jaki pomysł na galerie handlowe ma Nutri Mind?

Najciekawsze biura, biurowce, powierzchnie coworkingowe oraz biura serwisowane na sprzedaż lub do wynajęcia. Zobacz oferty na PropertyStock.pl

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU PROPERTYNEWS.PL