Franczyza rośnie na gastronomii


30 świeżych pomysłów na restauracje i kawiarnie, a łącznie 204 różne jedzeniowe szyldy — apetyt franczyzodawców i franczyzobiorców rośnie w miarę jedzenia - pisze Puls Biznesu.
Gastronomia bije franczyzowe rekordy. Od maja 2016 r. do kwietnia 2017 r. przybyło 30 konceptów — podają firma doradcza Profit System i portal Franchising.pl. Ruch jest też w drugą stronę — działalność zakończyło 12 sieci. Nie zmienia to faktu, że to najlepszy rok branży.
Atrakcyjne lokale w galeriach handlowych i centrach miast - zobacz oferty na PropertyStock.pl
Ostatnim krzykiem mody mają być lody rzemieślnicze, a także tajskie, które dopiero przebijają się na rynku. Na całym rynku franczyzy działa około 1200 pomysłów biznesowych i prawie 71,5 tys. sklepów i punktów usługowych.
WSZYSTKIE KOMENTARZE (0)
Nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy.