PARTNERZY PORTALU

Franczyza rośnie na gastronomii

Franczyza rośnie na gastronomii
fot. Pixabay
  • Autor: Puls Biznesu
  • Dodano: 02 lis 2017 09:20

30 świeżych pomysłów na restauracje i kawiarnie, a łącznie 204 różne jedzeniowe szyldy — apetyt franczyzodawców i franczyzobiorców rośnie w miarę jedzenia - pisze Puls Biznesu.

  • Autor: Puls Biznesu
  • Dodano: 02 lis 2017 09:20

Gastronomia bije franczyzowe rekordy. Od maja 2016 r. do kwietnia 2017 r. przybyło 30 konceptów — podają firma doradcza Profit System i portal Franchising.pl. Ruch jest też w drugą stronę — działalność zakończyło 12 sieci. Nie zmienia to faktu, że to najlepszy rok branży.

Atrakcyjne lokale w galeriach handlowych i centrach miast - zobacz oferty na PropertyStock.pl

Ostatnim krzykiem mody mają być lody rzemieślnicze, a także tajskie, które dopiero przebijają się na rynku. Na całym rynku franczyzy działa około 1200 pomysłów biznesowych i prawie 71,5 tys. sklepów i punktów usługowych.


WSZYSTKIE KOMENTARZE (0)


Nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy.

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 3.239.4.127
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!