Rewitalizacja food courtów wyzwaniem dla architektów
Food courty przechodzą zmiany. Na przestrzeni ostatnich 20 lat zmienił się klient, jego oczekiwania oraz oferta. My, architekci, staramy się na te wyzwania odpowiadać - mówi Marek Tryzybowicz, architekt i założyciel pracowni Bose International.
Obecnie popularny jest proces rewitalizacji centrów handlowych, obejmujący też strefy gastronomiczne. Umożliwia on przebrandowanie miejsca, stworzenie nowego klimatu i atmosfery. Chodzi o ty, by w centrach handlowych klienci czuli się jak najbardziej komfortowo i czerpali przyjemność z przebywania w danym miejscu, a nie tylko zadowalali się zakupem szybkiego jedzenia.

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU PROPERTYNEWS.PL
lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie
© Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
WSZYSTKIE KOMENTARZE (0)
Nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy.