Rewolucja w Starym Browarze zaczyna się od food courtu

To początek nowości we wnętrzach Starego Browaru. Designerskie zmiany rozpoczęto od food courtu w skrzydle Atrium. Teraz lepiej odpowiada zmieniającym się zwyczajom konsumpcyjnym mieszkańców wielkich miast.
Całkowita zmiana aranżacji strefy gastronomicznej nie tylko zwiększyła komfort użytkowników i nadała jej nowej energii, ale jest też odpowiedzią na przemiany społeczne i zmiany zwyczajów konsumentów. Coraz więcej osób je codzienne posiłki poza domem, w najróżniejszych konfiguracjach towarzyskich: solo, parami, rodzinnie, a szczególnie millenialsi – w większych grupach. Dla nich wyjście poza biuro na lunch czy spędzanie wolnych od pracy godzin poza domem to część stylu życia i jedzenie „na mieście” wpisuje się w ich rytm. Dotychczasowy food court Atrium bazował na czteroosobowych stolikach, a teraz wybór jest znacznie większy: od dwuosobowych stolików, po kanapy w rożnych formach i długie stoły.
Atrakcyjne lokale w galeriach handlowych i centrach miast - zobacz oferty na PropertyStock.pl

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU (84%) JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU PROPERTYNEWS.PL
lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie
WSZYSTKIE KOMENTARZE (0)
Nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy.