Strefa odpoczynku i wine bar. Taki będzie BioBazar


BioBazar na terenie dawnej Fabryki Norblina w Warszawie przygotował w tym sezonie takie nowości jak, m.in. szkoła językowa z nauką gotowania, wine bar czy nowe miejsce wypoczynku.
- W każdym sezonie BioBazar stara się zaskakiwać swoją ofertą. W ostatnich dniach lutego na terenie BioBazaru rozpoczęła działalność szkoła organicznego gotowania i pieczenia Sticky Fingers, łącząca pasję kulinarną z nauką języka angielskiego. Jej oferta skierowana jest zarówno do dzieci i młodzieży, jak i dorosłych – mówi Agnieszka Saternus, dyrektor zarządzający BioBazaru.
Wraz z początkiem wiosny udostępniona zostanie nowa strefa wypoczynku przygotowana przy hali numer 3. Tam też znajdzie się koncept wine bar. - Mamy w planach także organizowanie warsztatów parzenia kawy. Z kolei latem klienci będą mogli spróbować lodów z rożnych odmian ekologicznych jabłek – dodaje Agnieszka Saternus.
W niedalekiej przyszłości BioBazar stanie się integralną częścią nowego projektu wielofunkcyjnego ArtN, realizowanego przez grupę Capital Park na terenie dawnej Fabryki Norblina.
BioBazar odwiedza ponad 20 tys. klientów w ciągu miesiąca. Mają oni do dyspozycji m.in. ekologiczne produkty spożywcze oferowane przez ponad stu wystawców.
WSZYSTKIE KOMENTARZE (2)
Odpowiedz-
0
0
Odpowiedz-
0
0