Koncepty typu food hall są popularne na całym świecie, ale Warszawa uchodzi za europejskie epicentrum rozwoju innowacyjnych modeli tego typu rozwiązań. Królową nadal jest Hala Koszyki, choć konkurentów jej nie brakuje.
- John Gabrovic, Inspire Real Estate Advisory: Królową konceptów typu food hall jest Hala Koszyki.
- Barbara Wójcik, Globalworth: Dzisiaj klient wciąż szuka nowych rozrywek, chce być zaskakiwany.
- Dariusz Domański, White Star Real Estate: Food hall nie sprawdzi się wszędzie. Potrzebny jest wyjątkowy obiekt i lokalizacja.
- Rafał Przybył, Vastint Poland: W konceptach typu food hall ważniejsze od jedzenia mogą być walory przestrzeni, w jakiej jest podawane.
Atrakcyjne lokale w galeriach handlowych i centrach miast - zobacz oferty na PropertyStock.pl
DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU (91%) JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU PROPERTYNEWS.PL
Nie przegap najważniejszych wiadomości
©
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
Komentarze