Walczymy z niemerytorycznymi, niestosownymi, nasyconymi agresją i nienawiścią komentarzami. Jeśli zauważysz taki komentarz wcześniej prosimy zgłoś go natychmiast!
Na pewno dobry pomysł to pakiet medyczny, świetny pomysł to dodanie do niego pakietu opieki dentystycznej i możliwość dodania do niego członka rodziny. Dobre są benefity, których wybór pracownik może co jakiś czas zmieniać np. co kwartał i które może wybierać razem z członkami rodziny. Na pewno kiepski pomysł to modne obecnie karty lunchowe czy czasem wpychane na siłę owoce w firmie czy karty na siłownię- wiele osób z tego nie korzysta, a nie da się tym wyróżnić bo oferuje to każdy. Pożądane są za to karty paliwowe i dopłaty do komunikacji miejskiej, a to nadal oferuje niewielu pracodawców. Pożądane nadal to laptop, telefon, samochód także do użytku osobistego.
Ta firma... ehh pracowałem tam 10 lat temu. Tak małych pieniędzy nigdy wcześniej i nigdy później nie zarabiałem. Zwolniłem się po niecałych dwóch miesiącach. Musiałeś płacić za każdy za dużo wydany karton popcornu lub coli bo traktowali to, jakbyś dał komuś za darmo. Masakra firma, do kina się chodzi na filmy a nie do pracy. Chyba moj najgorszy pracodawca z czasów studenckich.
Ja korzystam z usług firmy orchideagroup.pl. Dopiero co rozwijam swoją firmę i szukam pracowników, a oni pomagają mi pokazywać się na targach. To ważne, bo jest tam nie tylko dużo studentów, którzy chcą się rozwijać z doświadczonym przedsiębiorcą, ale też wielu otwartych i zdolnych specjalistów, którzy szukają dla siebie lepszej oferty. Pan z Orchidei wziął się za to naprawdę poważnie. Nasze stanowisko rzucało się w oczy i podchodziło do mnie wielu gości targów z zapytaniem o firmę i wypełniało formularz aplikacyjny :) Polecam się pokazywać na targach. No i polecam Orchideę, bo to dzięki nim te targi były tak udane.
Super pomysłem są owoce, to chyba najtańsza i jednocześnie najbardziej wpisująca się w trendy inicjatywa oprócz multisportu. Moja firma zamawia z owocewarszawa.pl i pracownicy bardzo sobie to chwalą. Sam widzę, że niektórzy zrzucili wagę ;)
U mnie było odwrotnie. Pracowałem w Cinema City 6 miesięcy w trakcie studiów i to była spoko praca. Fajna ekpia, szefowie też bardzo ok, nie było problemów. Unlimited też był miłym dodatkiem, zawsze byłem na bieżąco z nowościami filmowymi a teraz to już nie mam tyle czasu. Ogólnie dobrze wspominam prace tam.
Komentarze