Walczymy z niemerytorycznymi, niestosownymi, nasyconymi agresją i nienawiścią komentarzami. Jeśli zauważysz taki komentarz wcześniej prosimy zgłoś go natychmiast!
Żadne zaskoczenie, prawda jest taka, że mamy coraz mniej czasu, więcej obowiązków. Nikt normalnie nie ma czasu biegać na pocztę lub czekać na kuriera, więc normalne, że dostosowujemy się żeby było najwygodniej
Prawda jest taka, że rośnie odsetek sklepów tylko internetowych nie posiadających żadnego punktu lub w sklepach internetowych znanych sieciówek jest dużo większy wybór niż stacjonarnych - jak tu nie zamawiać?
Myślę, że i bez niepotrzebnego zakazu handlu też by się to rozwinęło. Wyjdzie tak, że zakaz przyspieszy powstawanie sklepów samoobsługowych i co wtedy zrobią pracownicy sklepów?
Ten cały zakaz handlu to jest jakaś pomyłka, ile to już razy potrzebowałam w niedzielę coś kupić i nie mogłam, jedyny sklep który był na osiedlu niedawno się zamknął, nie wytrzymał po wprowadzeniu zakazu. obroty im znacznie spadły. Jak tak można?!
Komentarze