Promocja postaw przyjaznych środowisku to nie tylko energooszczędne żarówki led i perlatory założone na kranach czy słuchawkach prysznicowych, ale również gastronomia. W trosce o zdrowie, dania, które przyrządzane są w hotelowej kuchni przygotowywane są z produktów pochodzących ze starannie wyselekcjonowanych lokalnych upraw i dostawców a w menu opierają się w znacznejmierze o sezonowo dostępne produkty. W kuchni stosuje się jajka pochodzące od kur z chowu ściółkowego, tzw. dwójki; pstrągi będące min. specjalnością Restauracji Regionalnej podchodzą z lokalnych hodowli, a regionalne sery dostarcza góralska rodzinna firma. Plastikowe rurki czy talerze zostały wyeliminowane w trosce o środowisko.

Hotel, pensjonat, ośrodek wypoczynkowy - szukasz ciekawych ofert inwestycyjnych? Sprawdź PropertyStock.pl

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU (71%) JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU PROPERTYNEWS.PL